Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Lastbilen prejade mig och smet"

/

En personbil körde in i vajerräcket i Nyadal norr om Högakustenbron. Enligt föraren blev hon prejad av en lastbil som sedan smet ifrån platsen.

Annons

Klockan 16.56 larmades räddningstjänsten i Kramfors av SOS Alarm. En personbil hade kört in i vajerräcket på E4 i norrgående körfält norr om Högakustenbron.

Olyckan inträffade i höjd med Nyadal.

Uppdaterad 22 augusti:

Allehanda.se fick ett samtal från en kvinna som uppger sig vara föraren av personbilen som körde in i vajerräcket. Hon berättar att olyckan inte alls var en singelolycka, som tidigare rapporterades. Hon berättar att hon höll på att köra om en lastbil, när den sedan plötsligt utan förvarning och utan att blinka ska ha svängt ut i hennes körfält medan hon låg bredvid.
- Jag blev prejad av lastbilen, som sedan smet ifrån olyckan. Tur att vajerräcket var där, annars hade de sannolikt slutat mycket värre.
Kvinnan säger att hon klarade sig från fysiska skador och inte behövde föras till sjukhus, istället gjordes en kontroll av ambulanspersonalen på plats.
- Jag vill rikta ett väldigt stort tack till det par som stannade och kontrollerade hur det var med mig och hjälpte mig att sätta ut varningstriangeln, och till den man från Trafikverket som väntade tills polis och ambulans var på plats.
Kvinnan söker även vittnen till olyckan och ber dem höra av sig till polisen med tips.

Annons
Annons
Annons