Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunnen man hittad död

/
  • Den 59-årige man som försvann i Kramfors-trakten har hittats död, i närheten av Grössjön där polisen också spanat efter mannen.

UPPDATERAD Den 59-årige man från Kramfors som anmäldes försvunnen den 19 april hittades under onsdagskvällen död.

Annons

Den 59-årige man från Väja som varit försvunnen sedan mitten av april har nu anträffats död. Det var en privatperson som hittade mannens kropp på onsdagskvällen.
59-åringen anmäldes försvunnen den 19 april sedan han inte synts till på några dagar. Polisen startade genast ett stort sökpådrag.

Förutom polispersonal deltog också hemvärnet med hundar, motorcyklar samt en helikopter. Sökandet koncentrerades till området kring Grössjön utanför Väja där 59-åringen ofta promenerade. Spaningarna gav dock inte något resultat.
– Och så sent som för en och en halv - två veckor sedan flög helikopter över sjön men kunde inte se något då heller, säger Mikael Edström, yttre befäl vid polisen.
En privatperson som var ute och promenerade vid Grössjön upptäckte dock på onsdagskvällen en kropp som låg i vattnet vid strandkanten. Den döde kunde senare identifieras som den försvunne 59-åringen.
– Vi har inga misstankar om något brott och kroppen ska nu obduceras så vi får veta dödsorsaken, säger Edström.

Annons
Annons
Annons