På allehanda.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Elpress kan bli "Årets arbetsgivare"

+
Läs senare
/

Elpress i Kramfors är ett av de företag som nominerats till en riksomfattande tävling som ordnas av Samhall.Företaget i Kramfors har chans att bli "Årets arbetsgivare".

Samhall delar varje år ut två så kallade CSR-priser, dels Årets arbetsgivare, dels Årets eldsjäl.

Priset ska gå till företag som gjort bra insatser för att underlätta arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättningar.

Kriterierna för priset är att pristagarna också ska ha ett nytänkande som utvecklar både individ och företag.

– Vi har fått in nästan 100 nomineringar i år vilket är fantastiskt roligt. Intresset för priset ökar och vi vill lyfta fram alla goda exempel som bidrar till ett mer hålbart samhälle genom att bryta utanförskapet på arbetsmarknaden, säger juryordförande Mats Augréns om till vardags jobbar på World childhood foundation.

Finalisterna ska utses under denna månad och tävlingen avgörs 21 november vid ett hållbarhetsseminarium i Stockholm.

– Att vi nominerats kan nog bero på att Elpress alltid anlitat personal från Samhall. I år har vi anlitat extra många personer från Samhall, bland annat i vår växel och för olika städtjänster, säger ekonomichef Erik Westling på Elpress i Kramfors.

Ytterligare en nominering berör Ångermanland, det är Jonas Malmin som nu jobbar på arbetsförmedlingen i Örnsköldsvik, men tidigare jobbat i både Kramfors och Sollefteå. Han har nominerats till "årets eldsjäl".

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons