På allehanda.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Cruising i Kramfors

+
Läs senare
/

Doften av bränt gummi, avgaser, popcorn och ljudet från bilar, glada människor och musik var höjdpunkten under den gånga helgen då det åter igen var dags för den årliga cruisingen i centrala Kramfors. Något som för vissa är ett tecken på sommarens slut var i lördags en kväll som gick i gemenskapens tecken.

Hörde du mycket motorer, musik och glada människor under lördagen?

Det var för att det var rivstarten för den årliga cruisingen, då alla bilar av diverse åldrar tog över Kramfors centrala stadskärna.

För vissa är den även ett tecken för att sommaren snart är slut och det är dags att göra sig jobb- och skolklar. Men för just den kvällen stod cruisingen för gemenskap och glädje, ett evenemang som alla kan ta del a och finna ett intresse i.

Vilket gjorde att morgondagens åtaganden fick stå åt sidan.

Centrum och gågatan ner mot Kramfors tennishall var fylld med bilar och besökare. Många bilar, äldre som yngre, hade gjorts fina för att under flera timmar få bli uppvisade i en lång parad genom centrala Kramfors. Något som även gladde vissa åskådare var att det var så många tjejer som körde vissa bilar, och även det faktum att en del bilar inte hade någon passagerare med sig förutom föraren.

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons