Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En anhållen efter bråk i Härnösand

Polisen har inatt gripit en person och två personer har förts till sjukhus efter att en fest utanför Härnösand spårade ur.

Annons

Strax innan halv tolv på natten mot söndagen fick polisen ett samtal om ett större bråk på en adress utanför Härnösand, och flera polispatruller skickades till platsen. Enligt uppgifterna till polisen hade en fest spårat ut och ett 20-tal personer uppgavs vara inblandade i bråk.

Fyra oinbjudna personer som är kända av polisen sedan tidigare ska ha kommit till festen och misshandlat sex personer. En man i 30-årsåldern och en man i 35-årsåldern har polisanmält de fyra för grov misshandel. De säger båda att de fyra personerna har gett sig på dem och misshandlat dem så att de fått skador.

En man i 25-årsåldern uppger att de fyra utpekade personerna tagit hans plånbok med en okänd summa kontanter i samband med att de ska ha misshandlat honom. Därefter ska de utpekade gärningsmännen ha lämnat festen i bil.

Två personer fick enligt polisen föras till sjukhus.

Flera polispatruller sökte efter gärningsmännen, och under natten kunde man gripa en av dem, en 27-årig man, på en restaurang i centrala Härnösand. De övriga ska enligt polisen fortfarande vara på fri fot.

27-åringen hördes på söndagsförmiddagen av polisen och anhölls under söndagsmorgonen.

De fyra är misstänka för rån och grovmisshandel.

Annons
Annons
Annons