Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

7 stabila busringningar

/

Limelight har samlat ett knippe busringningar från bland annat Hassan och Kalle Sändare.

Annons

PippiRull - Dr Alban ringer ungkarlshotell
"Hej, det här är Dr Alban, är det stabilt? Ni ska hjälpa mig, min soffa har blivit värsta hotellet. Ni vet pastorn, Runar Sögaard, han som är tillsammans med Carola? De har gjort slut, han bor på min soffa, tror att det är värsta hotellet. Jag vill bli av med honom, har ni något rum ni kan ta in honom på eller? Fort som fan, jag och D-Flex ska träna."

Busringning till Elgiganten support (gjord av amatör) 
"Hej, det är så att jag har köpt en dammsugare hos er. Jag är hos min flickvän och hon har en guldhamster. Jag skulle dammsuga sovrummet och nu har den fastnat i teleskopskaftet, alltså. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska förklara detta för tjejen, hamstern är hennes allt".

Hassan - 4 busringningar 
"Hej, är det SL:s bussgarage? Jo, jag har fått en SL-buss i födelsedagspresent av mina gamla lumparkompisar, den står här utanför min port. Det är ingen busschaufför i, men... det finns en uniform och på mössan har de broderat "Dennis Fyllbuss". Är det svårt att lägga i backen på den här, tror du?"
"Hej, är det polisen? Jo, jag har nyss kommit hem och verkar ha fått inbrott. Några som har sprejat och så... Det står bland annat "Död åt Tengil". Jag undrar om det är ni som har gjort det? Ni har väl dyrkar och sånt som ni kan ta er in med, va?"

Kristian Luuk busringer från programmet Robins
Kristian Luuk ringer till sitt hotell och får samtidigt uppmaningar av programledaren Robin vad han ska säga. Finns det vuxenfilm på hotellet? "Är det ett enkelrum eller? Nähä, vad bra, jag har nämligen med mig en tjej. Det är inte vem som helst, sitter du ner? Det är Renée Nyberg."

PippiRull - Mikael Persbrandt och Dr Alban
Flera klipp att välja mellan då Pippirull imiterar Mikael Persbrandt och Dr Alban.

Kalle Sändare ringer till nummerupplysningen
Kalle Sändare ringer till nummerupplysningen men kan inte efternamnet på personen. När telefonisten hjälper till hör han fel på det mesta. "Det är väl ett utländskt namn, men jag kan inga utländska namn. Jag har ingen katalog. Vilket nummer är det? Det är ju det nummer jag har! Vad det ekar när ni talar, ni låter som om ni satt i en trumma".

Hassan - "Det här är en pizzeria"
Hassangänget kopplar samman två samtal mellan två pizzerior och säger "Hawaii".
"Hallå?" Hör du mig? "Ja, jag hör dig, du har ringt till en pizzeria". Jag förstår inte, du har ringt till en pizzeria. "Vem, jag? Nej, det här är en pizzeria". Det där är en pizzeria? Det här är också en pizzeria. "Det där är en pizzeria?".

Annons
Annons
Annons